Cím: 1139 Budapest, Béke tér 1. Telefon: 06 1 452-4100, 4002-es mellék
Akadálymentes változat
< 2020. Április >
HKSzeCsPSzoV
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30

Keresés

Étkeztetés

 

 

Tájékoztató leendő első osztályos gyermekek szülői részére

 

Tájékoztató gimnáziumot kezdő diákok szülői részére

 

 

Tisztelt Szülő!

 

A rendkívüli digitális oktatási munkarend ideje alatt változik az étkezési térítési díj befizetésének módja. Az ebéd elvitelének és az ügyeletes gyermek egész napos ellátásának díja az alábbi módokon rendezhető:

 

        - átutalással

 

        - postai befizetéssel

 

Kérjük, hogy a közleményben tüntesse fel gyermeke nevét, iskoláját, a számlaszám utolsó 5 számjegyét, valamint a befizetendő hónap nevét. Pl.: Nagy József, Eötvös, 12282, április. Amennyiben a postai csekkes befizetést választja, akkor az ebéd átvételénél tud csekket kérni konyhán dolgozó kollégáinktól.

 

Az online bankkártyás fizetés és készpénzes befizetés az iskolákban és a Polgármesteri Hivatalban szünetel.

 

A számla - az eddigiektől eltérően - utólag kerül kiállításra. A számlát arra az email címre küldjük meg, amelyről igényelte az ebéd elvitelét vagy az ügyeleti ellátást. Kérjük, hogy a térítési díjat a számla megérkezése után 5 napon belül rendezze. A március havi befizetés esetleges különbözetéről (pl. tanítás nélküli munkanap/erdei tábor miatt nem történt fizetés még februárban) április 20-ig megküldjük a számlát. Az április havi étkezési térítési díjról vagy a különbözetről 2020. május 10-ig kerül a számla kiállításra.

 

Az imfk.bp13.hu oldalra a járvánnyal kapcsolatos intézkedések figyelembevételével, frissítve kerülnek fel a gyermekétkeztetést, befizetési időpontokat és határidőket érintő változások.

 

Kérem, hogy folyamatosan kísérje figyelemmel közleményeinket.

 

 

Budapest, 2020. április 7.

 

                                                             Intézményműködtető- és Fenntartó Központ (IMFK)

 

 

 

Tisztelt Szülő, Hozzátartozó!

 

A koronavírus okozta vészhelyzetre tekintettel a XIII. Kerület Önkormányzata úgy döntött, hogy a jelenleg étkezést igénybe vevő iskolás gyermekek számára a tavaszi iskolaszünet mindkét napján – 2020. április 9 (csütörtökön) és április 14 (kedden) – térítésmentes ebédet biztosít.

Az ételt az eddig megszokott módon, helyen és időben csomagolva vehetik át.

Kérjük Önöket, hogy az IMFK honlapján - imfk@bp13.hu - folyamatosan kísérjék figyelemmel közleményeinket!

 

2020. 04. 02.                                                                                  IMFK

 

 

 

Tisztelt Szülők!

 

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Közép-Pesti Tankerületi Központ kijelölte azokat az általános iskolákat, amelyek az általános iskolás gyermekek számára gyermekfelügyeletet biztosítanak.

Erről az alábbi linken olvashatnak:

https://kk.gov.hu/gyermekfelugyeletben-reszt-vevo-koznevelesi-intezmenyek

 

Felhívjuk a figyelmüket, hogy az igényelt ügyelet idejére a gyermek étkezését (reggeli-ebéd-uzsonna vagy csak ebéd) a honlapunkon található tájékoztató szerint rendelhetik meg és mondhatják le az imfk@bp13.hu email címen.

Kérjük Önöket, hogy folyamatosan kísérjék figyelemmel közleményeinket!

 


Budapest, 2020. március 20.        IMFK

 

 

 

 

Tisztelt Szülők!  Hozzátartozók!

 

A koronavírus-járvány terjedése miatt a Kormány veszélyhelyzetet rendelt el. A trendkívüli intézkedések egyike, hogy 2020. március 16. napjától a diákok nem mehetnek be az iskolába. Új oktatási munkarend lép életbe: tantermen kívüli, digitális munkarend lesz érvényben.

A gyermekek és szüleik, a kerületi állampolgárok egészségének és életének megóvása érdekében a bölcsődék és óvodák esetében 2020. március 16. napjától rendkívüli szünet elrendeléséről polgármesteri utasítás született.

Tájékoztatom Önöket, hogy Budapest Főváros XIII. Kerületi Önkormányzat továbbra is gondoskodik az iskolai, az óvodai és a bölcsődei gyermekétkeztetésről. Kérem Önöket, hogy gondolják végig, hogy a rendkívüli szünet alatt kérnek-e gyermekétkeztetést. Ennek módja saját ételhordóban történő elvitel. Ha nem tartanak igényt a szolgáltatásra, akkor az Önök nyilatkozata alapján rendezzük a fizetést: a befizetett térítési díj visszautaljuk, visszafizetjük vagy jóváírjuk.

Ebben a rendkívüli helyzetben is számunkra a gyermekek és Önök biztonsága a legfontosabb. Kérjük, hogy figyeljenek és vigyázzanak egymásra!

Az Önkormányzat/IMFK közleményét „TÁJÉKOZTATÓ AZ ISKOLAI ÉTKEZTETÉS ÉS ÉTKEZÉSI TÉRÍTÉSI DÍJFIZETÉS VÁLTOZÁSÁRÓL” az imfk.bp13.hu oldalon olvashatják!

 

Budapest, 2020. március 15.

 

 

 

 

TÁJÉKOZTATÓ AZ ISKOLAI ÉTKEZTETÉS ÉS

ÉTKEZÉSI TÉRÍTÉSI DÍJFIZETÉS VÁLTOZÁSÁRÓL

 

Tisztelt Szülők, Hozzátartozók!

A koronavírus terjedésének megelőzése érdekében a 1102/2020. számú Kormányhatározatra figyelemmel 2020. március 16-tól, határozatlan időre a tanévi oktatás folytatását intézményeken kívül, digitális formában határozzák meg. A kialakult helyzet az iskolai gyermekétkeztetést is érinti, ezért szükséges az iskolákban nyújtott önkormányzati diákétkeztetési szolgáltatásnak, az eddigi étkezési térítési díjfizetési rendnek a megváltoztatása.

A gyermekek étkezése automatikusan lemondásra kerül!

 

Kérjük a Tisztelt Szülőket, Hozzátartozókat arra, hogy amennyiben igénylik az iskolai étkeztetést és az iskolákból történő étel elvitelét, akkor azt legkésőbb 2020. március 18-ig szíveskedjenek jelezni az imfk@bp13.hu email címre!

Kérjük közölni a gyermek nevét, OM azonosítóját, iskoláját és osztályát, valamint azt is, hogy mely napokra kérik a 3x-i étkezéssel az ügyeletet, vagy csak az ebéd elvitelét igénylik gyermekük számára. A jelzést a térítési díj fizetése nélkül étkező gyermek esetében is kérjük! Amennyiben a megjelölt határidőre étkezés megrendelése nem érkezik, akkor nem tudjuk a szolgáltatónál megrendelni és biztosítani a gyermek étkezését és a már befizetett díjakat sem áll módunkban visszautalni, jóváírni!

 

AZ ÉTKEZÉS AUTOMATIKUS LEMONDÁSA ESETÉNa lemondások összege a díjfizető rendszerben marad, amely a következő megrendelés fizetendő díjából jóváírásra kerül. A lemondott napok összege a befizetőnek, külön kérésére kerül visszautalásra (amely emailben vagy írásban elküldött üzenetben és levélben történhet), az általa megadott számlaszámra. Az írásbeli kérelmet az imfk@bp13.hu email címre kell elküldeni a gyermek nevének, OM azonosítójának, iskolájának és osztályának közlésével.

Amennyiben a befizető a lemondott napok összegének jóváírását választja, akkor ezt külön nem kell jeleznie!

BEFIZETÉS – ÉTKEZTETÉS IGÉNYLÉSE

Az igénylők március hónapban személyesen az iskolákban is be tudják fizetni az áprilisi térítési díjat, a kiküldött és közölt IMFK tájékoztatók szerint.

Az étkezési térítési díj fizetése a továbbiakban elektronikusan bankkártyával az etkeztetes.bp.13.hu oldalon, valamint személyesen, korlátozottan a Polgármesteri Hivatal épületében (1139 Budapest, Béke tér 1.) történik.

Kérjük, hogy az étkezési díjak befizetéséhez lehetőség szerint az online felületet használják!

A rendkívüli oktatási rend fennállása alatt valamennyi térítési díj fizetése nélkül étkező gyermek hozzátartozójának – az imfk@bp13.hu email címre a korábbi gyakorlattól eltérően - jeleznie kell gyermeke étkezésének igénylését ügyelet igénybevétele és étel elvitele esetén!

Amennyiben a jóváírt menzai díj összege meghaladja a fizetendő összeget, abban az esetben is meg kell rendelnie a szülőnek az étkezést az internetes felületen vagy a meghirdetett időpontokban. Ebben az esetben a jóváírás után nem kerül számlázásra fizetendő összeg.

BEFIZETETT ÉTEL ELVITELE

A rendkívüli oktatási rend ideje alatt a hozzátartozónak/szülőnek lehetősége van kizárólag a gyermeke számára, a diák saját iskolájában az általa megrendelt (befizetett és a térítésmentesen étkező gyermekek részére igényelt) étel elvitelére. Amennyiben erre a lehetőségre igényt tart, az étel átvételére munkanapokon 11 és 14 óra között van lehetőség az intézmény tálalókonyháján. Az étel elviteléhez a szülőnek kell biztosítania az e célra megfelelő ételhordókat, kizárólag a diétás étkezők számára biztosított az előre csomagolt, névre szóló élelem. 

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy ételt az iskolai étkezőkben helyben elfogyasztásra a konyhák kizárólag az ügyeletes diákok és iskolai dolgozók számára szolgálnak fel!

Az imfk.bp13.hu oldalra a járvánnyal kapcsolatos intézkedések figyelembevételével, frissítve kerülnek fel a gyermekétkeztetést, befizetési időpontokat és határidőket érintő változások.

Kérjük Önöket, hogy folyamatosan kísérjék figyelemmel közleményeinket!

Budapest, 2020. 03. 15.                                                                   Intézményműködtető- és Fenntartó Központ (IMFK)

 

 

 

Aktuális befizetési információk:

 

 

 GYERMEKÉTKEZÉS BEFIZETÉSE -

2020. ÁPRILIS hónapra

 

ONLINE, INTERNETES FIZETÉS

Befizetés az etkeztetes.budapest13.hu

internetes oldalon lehetséges  2020. március 1. és 2020. március 20. között.

 

 

Az iskolai tanítás nélküli munkanapokról, tanítási szünetekről az oldal alján található iskolánkénti ebédbefizetési tájékoztatók (fájlok) megnyitásával tájékozódhat.
 
Étkezési térítési díj napi összege 2020. január 1-től:
 

Intézmény

1x-i étkezés esetén

2x-i étkezés esetén

3x-i étkezés esetén

ÁLTALÁNOS ISKOLÁK

306 Ft

371 Ft

436 Ft

GIMNÁZIUMOK

361 Ft

nincs

nincs

 

 

 

 

 

 

 

Az árak étkezési kedvezmény nélkül értendőek. Amennyiben a gyermek kedvezményben részesül, az árak ettől eltérőek lehetnek.

 

 

EGYÉB INFORMÁCIÓK

 

Fizetendő napok száma: Intézményenként (iskolánként) változó, elérhető a letölthető dokumentumokban

 

►Étkezés befizetésére kizárólag az interneten keresztül és

a készpénzes fizetésre/pótbefizetésre meghatározott napokon és időszakokban van lehetőség!

 

 

ÉTKEZÉS LEMONDÁSA

Étkezési forma

Lemondásra

rendelkezésre álló idő

Lemondás módja

DIÉTÁS

Telefonon:

8.00-8.20   óra között

Interneten:

8.20 óráig

Telefonon:

2016.december 1-től

 

06   30 475 6928 valamint

06   30 965 7950 számokon

Interneten:  

 

etkeztetes.budapest13.hu   oldalon

 

NORMÁL, ÁLTALÁNOS

Telefonon:

8.00-9.00   óra között

Interneten:

9.00 óráig

A napi lemondási időben beérkezett lemondások a következő naptól érvényesek!

 

 

A bankártyás internetes étkezési díjbefizető rendszer elérési linkje:

etkeztetes.budapest13.hu/belepes

 

 

 

Fájlok

Tisztelt Szülők! Hozzátartozók!.docx (15 KB)
LetöltésMegnyitás
Tájékoztató a diákétkeztetés és díjszedés változásáról.docx (20 KB)
LetöltésMegnyitás

 

Képgaléria

Általános tájékoztató

Általános iskolát kezdő gyermekek részére

Gimnáziumot kezdő diákok részére

Normatív étkezési térítési díjkedvezmény igénylése

Lemondás

Online befizetés téjékoztatás

Tájékoztató a diétás étkeztetésről

Jogszabályi hivatkozások

Étlap iskolánként

2020. évi tavaszi szünidei gyermekétkeztetés

Archív lapok
Intézményeink
Egyesített Óvodák
Ének-Zenei és Testnevelési Általános Iskola
Számítástechnikai Általános Iskola
Tomori Pál Általános Iskola
Csata Utcai Általános Iskola
Hunyadi Mátyás Általános Iskola
Vizafogó Általános Iskola
Gárdonyi Géza Általános Iskola
Herman Ottó Általános Iskola
Hegedűs Géza Általános Iskola
Eötvös József Általános Iskola
Pannónia Német Nemzetiségi Kétnyelvű és Angol Nyelvet Oktató Általános Iskola
Prizma Általános Iskola és Óvoda, Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény
XIII.Kerületi Fischer Annie Zeneiskola AMI
Ady Endre Gimnázium
Berzsenyi Dániel Gimnázium
Németh László Gimnázium
Gondozóház
Szociális Szolgáltató Központ
Prevenciós Központ
Frim Jakab Fogyatékosok Egyesített Intézménye
Közterület-felügyelet
Partnereink
IntézményeinkHonlaptérképElérhetőségekJogi nyilatkozatAkadálymentes változatAdatvédelem