Cím: 1139 Budapest, Béke tér 1. Telefon: 06 1 452-4100, 4002-es mellék
Akadálymentes változat
< 2022. Szeptember >
HKSzeCsPSzoV
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30

Keresés

3.7. Közbeszerzés

2021. 03. 19

 

Közbeszerzési információk: éves terv, összegzés az ajánlatok elbírálásáról, a megkötött szerződésekről.

 

2018. január 1-vel elindul a Közbeszerzési Hatóság által működtetett nyilvános elektronikus szerződéstár, a CoRe. A CoRe a szerződések adatainak feltöltése és tárolása vonatkozásában felváltotta a Közbeszerzési Adatbázist.

Ez azt jelenti, hogy a szerződéseket és azok adatait a Kbt. 43. § (1) bekezdés pontjaira is tekintettel 2018. január 1-től kezdődően a CoRe-ban kell közzétenni.

2018. január 1-je után publikált szerződések nyilvános keresőfelületének elérhetősége:

 

https://kereso-core.kozbeszerzes.hu/

 

A kereső a http://www.kozbeszerzes.hu oldal Adatbázisok / Core Publikus Kereső menüpontjából is hozzáférhető.

A közbeszerzési eljárás nyomán létrejött szerződések adatai az IMFK honlapján is megtalálhatóak a Közérdekű Adatok oldalon III. Gazdálkodási adatok / 4) Az IMFK szerződéseinek listája között az alábbi elérhetőség alatt:

 
Egyéb közbeszerzési dokumentumok elérhetősége: jogalkotói döntés alapján – a 2018. április 15-én hatályba lépett elektronikus közbeszerzés részletes szabályairól szóló 424/2017. (XII. 19.) Korm. rendelet (a továbbiakban: EKR rendelet)  alapján —  az Elektronikus Közbeszerzési Rendszer, mint teljesen integrált rendszer biztosítja a hirdetmények elektronikus formában történő feltöltését, továbbítását, a közbeszerzési dokumentumok elektronikus formában való rendelkezésre bocsátását, valamint a teljes körű elektronikus kommunikációt, az eljárás minden szakaszában elektronikus úton folytatott kommunikációt, a részvételi jelentkezések és az ajánlatok benyújtását.
 
közbeszerzésekről szóló 2015. évi CXLIII. törvény 2019. április 1. napján hatályba lépő módosítása értelmében  — a fenti CoRe szerzősé-nyilvántartó rendszer mellett —  minden egyéb közbeszerzési dokumentum (köztük az összegzések az ajánlatok elbírálásáról) kereshető formában elérhető az alábbi honlapon:
 
 

A korábbi közbeszerzés közzétételekre vonatkozó információk az alábbiak:

A közbeszerzésekről szóló 2015. évi CXLII. törvény (Kbt.) 37. § (1) bekezdése (illetve 2015. november 1. napja előtt a 2011. évi CVIII. törvényt 30. § alapján) a Budapest Főváros XIII. Kerületi Intézményműködtető és Fenntartó Központ, mint eljárást lebonyolító ajánlatkérő az alábbi dokumentumokat hirdetmény formájában a Közbeszerzési Értesítőben teszi közzé:

a) az előzetes tájékoztatót;

b) a nyílt eljárást megindító ajánlati felhívást;

c) a meghívásos, illetve tárgyalásos eljárást, valamint versenypárbeszédet, illetve innovációs partnerséget megindító részvételi felhívást, kivéve az előzetes tájékoztatót tartalmazó hirdetménnyel, valamint a külön jogszabály szerinti időszakos előzetes tájékoztatót tartalmazó hirdetménnyel meghirdetett meghívásos és tárgyalásos eljárás, továbbá külön jogszabály szerinti előminősítési hirdetménnyel meghirdetett meghívásos és tárgyalásos eljárás, versenypárbeszéd, illetve innovációs partnerség során küldött közvetlen részvételi felhívást;

d) a Kbt. 117. §-ban szabályozott saját beszerzési szabályok szerint folytatott eljárást megindító felhívást;

e) a külön jogszabály szerinti időszakos előzetes tájékoztatót és az előminősítési hirdetményt;

f) a tervpályázati kiírást;

g) a koncessziós beszerzési eljárást megindító felhívást a Kbt. 128. § és a 129. § (2) bekezdése szerinti eljárás kivételével;

h) az eljárás eredményéről szóló tájékoztatót;

i) a tervpályázati eljárás eredményéről szóló tájékoztatót;

j) a szerződés módosításáról szóló tájékoztatót.

A hirdetmények elektronikusan, kereshető formában elérhetők a Közbeszerzési Hatóság honlapján (www.kozbeszerzes.hu) a „Közbeszerzési Értesítő” menüpont alatt.

A közbeszerzésekről szóló 2015. évi CXLII. törvény (illetve 2015. november 1. napja előtt a 2011. évi CVIII. törvény módosításáról (Kbt.) módosító 2013. évi CXVI. törvény nyomán) 2013. július 1. napjától a Kbt. 43. § (korábbi 31. §) alapján a közbeszerzések alábbi adatai, információi és dokumentumokat – amennyiben az lehetséges – kizárólag a Közbeszerzési Hatóság által működtetett Közbeszerzési Adatbázisban kell és lehet közzétenni:

a) a közbeszerzési tervet, valamint annak módosítását;

b) az előzetes vitarendezéssel kapcsolatos Kbt. 80. § (2) bekezdése szerinti adatokat;

c) a Kbt. 9. § (1) bekezdés h)-i) pontjának, valamint a 12. § (1)-(5) bekezdésének alkalmazásával megkötött szerződéseket;

d) a közbeszerzési eljárás alapján megkötött szerződéseket;

e) a részvételi jelentkezések és az ajánlatok elbírálásáról szóló összegezést;

f) a szerződés teljesítésére vonatkozó adatokat;

g) a külön jogszabályban meghatározott éves statisztikai összegzést az ott előírt határidőig.

A kereshető Közbeszerzési Adatbázis elérhető elektronikusan a Közbeszerzési Hatóság honlapján (www.kozbeszerzes.hu) a „ Közbeszerzési Adatbázis” menüpont alatt.

Közbeszerzési Adatbázis (KBA) nyilvános keresőoldala: 

 

https://kba.kozbeszerzes.hu/apex/f?p=103:35:633765715445786

 

A KBA a közbeszerzési eljárások központi nyilvántartása. Ennek részeként közbeszerzési eljáráshoz és ajánlatkérő szervezethez kapcsolódóan tárolja a közbeszerzésekkel kapcsolatos adatokat és dokumentumokat.

Az oldal az alábbi szolgáltatásokat biztosítja:

– keresés a dokumentumok tartalmában (csak regisztrált felhasználóknak elérhető)

– keresés a közbeszerzési eljárásokban

– keresés a hirdetményekben

– keresés a dokumentumokban

– regisztráció / bejelentkezés regisztrált felhasználóként

Az alábbi publikus dokumentumok minden esetben bekerülnek a KBA-ba:

– a Közbeszerzési Értesítőben megjelenő hirdetmények

– a Közbeszerzési Hatóság részére megküldött éves statisztikai összegezések

– jogorvoslattal kapcsolatos publikus anyagok (azzal, hogy ezek a dokumentumok csak ún. EJOG modul indulását követően kerülnek be a KBA-ba).

Az alábbi dokumentumok az ajánlatkérő döntésétől függően érhetők el a KBA-ban:

– közbeszerzési szerződések

– előzetes vitarendezéssel kapcsolatos dokumentumok

– közbeszerzési tervek

A dokumentumok tartalmában történő keresés során a KBA-ban nyilvántartott különböző dokumentumok típusa közül egynek a kiválasztásával és szabadszöveges keresési feltételnek a megadásával van mód keresések indítására. A kereső csak olyan elemek között keres, ahol:

– van fájl csatolmány, vagy

– a dokumentum a Közbeszerzési Értesítőben is megjelent.

A közbeszerzési eljárásokban történő keresés során a KBA-ban nyilvántartott eljárások közötti keresésre van lehetőség. A KBA 2010.01.01-től tartalmaz ún. migrált eljárásokat. Ezen eljárások esetében csak az eljárás adatlapja érhető el, illetve ha az Adatbázis működését követően közzétételre kerül adott migrált eljáráshoz valamilyen dokumentum (pl. hirdetmény), akkor már ez is látható. (Így pl. az eljárást megindító felhívás, vagy egyéb, az eljárás során – de még a KBA működése előtt közzétett – hirdetmény nem elérhető az adatlapon.)

A hirdetményekben történő keresés menüpontjára kattintva az oldal az on-line Közbeszerzési Értesítő keresőoldalára navigál.

A dokumentumokban történő keresés a KBA-ban nyilvántartott (a KBA működését követően beküldött) dokumentumok közötti keresést teszi lehetővé.

Az oldal lehetőséget biztosít regisztrációra, mely ingyenes. A regisztrációhoz felhasználónév, jelszó és e-mailcím megadása szükséges. A regisztrált felhasználók számára elérhető a dokumentumok tartalmában történő keresés, valamint az egyes keresőfelületeken több keresőmező áll rendelkezésre. (Emellett az egyes keresési feltételek közötti logikai – és/vagy – kapcsolatok is módosíthatók.)

 

Közbeszerzési tervek és módosításaik

 

Közbeszerzési eljárások

Intézményeink
  Egyesített Óvodák
Ének-Zenei és Testnevelési Általános Iskola
Számítástechnikai Általános Iskola
Tomori Pál Általános Iskola
Csata Utcai Általános Iskola
Hunyadi Mátyás Általános Iskola
Vizafogó Általános Iskola
Gárdonyi Géza Általános Iskola
Herman Ottó Általános Iskola
Hegedűs Géza Általános Iskola
Eötvös József Általános Iskola
Pannónia Német Nemzetiségi Kétnyelvű és Angol Nyelvet Oktató Általános Iskola
Prizma Általános Iskola és Óvoda, Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény
XIII.Kerületi Fischer Annie Zeneiskola AMI
Ady Endre Gimnázium
Berzsenyi Dániel Gimnázium
Németh László Gimnázium
Gondozóház
Szociális Szolgáltató Központ
Prevenciós Központ
Frim Jakab Fogyatékosok Egyesített Intézménye
Közterület-felügyelet
Partnereink
IntézményeinkHonlaptérképElérhetőségekJogi nyilatkozatAkadálymentes változat